Церемонії, флористика


Шеф-повар ресторану Аристократ розповідає про концепцію своєї кухні:
Кухар - не просто професія - це покликання
Вдячні гості закладу загартовують
Станіслав
Девіз по життю Станіслава : «вчитись й здобувати досвіду»
Кухня - це серце ресторану: і шеф-кухар ресторану «Аристократ» працює за цими пріоритетами. Кухар - у житті Станіслава не просто професія - це покликання, справа в Станіславу вдалося об»єднати колектив, який працює злагоджено, професійно і в одночас дружньо, як одна велика міцна сім’я. «Вдячні гості закладу загартовують» - каже Станіслав, це допомагає вдосконавлюватись і досягти більшого. Девіз по життю Станіслава : «вчитись й здобувати досвіду».